Könyvek, magazinok, filmek a sajtról, sajtkészítésről > Sajt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvek, magazinok, filmek a sajtról, sajtkészítésről > 10 weboldal. Kategória leírása: Könyvek, magazinok, filmek sajtokról, sajtkészítésről.
Szponzorált linkek
Borigo
http://www.borigo.hu/

Online Bormagazin. Hírek, érdekessége, újdonságok borokról, borvidékekről és borászatokról. Bortesztek, gasztronómia, borkultúra.

Borigo
Gourmet online - gasztronómiai magazin
http://www.gourmetonline.hu/

Gourmet online - gasztronómiai magazin. Hírek, cikkek, receptek, étteremajánló.

Gourmet online - gasztronómiai magazin
Sajtkészítés kézikönyv kezdőknek
http://www.sajtkeszites.hu/kezdokonyv

Ez a kézikönyv a kezdő sajtkészítőknek próbál meg segítséget nyújtani. A sajtkészítés alapjait, alapvető lépéseit mutatja be, nem pedig azok összefüggéseit, amolyan alapozó olvasmánynak tekinthető.

Sajtkészítés kézikönyv kezdőknek
Terék István: Sajtvilág (Juh- és kecskesajtok)
http://www.gazdakiado.hu/sajtvilag.php

Sajtfogyasztók, sajtkészítők vagy történelmi, néprajzi emlékek iránt érdeklődők egyaránt kedvüket lelik ebben a könyvben. Megismerhetik belőle a világ kecske-, és juhsajtjait, a sajtkészítés módjait, fortélyait, olyannyira hogy akár a juh- és kecsketartók kedvet is kaphatnak előállításukhoz, sőt némi fantáziával akár újat is alkothatnak. A széles fogyasztóközönség pedig országonként élvezheti a sajtok történetét, s ha ezután az asztalunkra kerül egy-egy kecske-, vagy juhsajt, annak íze, illata, aromája, színe felidézi bennünk a régi kolostorok, parasztudvarok, hegyi legelők máig féltett titkait.

Terék István: Sajtvilág (Juh- és kecskesajtok)
A sajtkészítés ABC-je
http://www.olvass.hu/index.asp?page=reszletek&id=89

A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták).

A sajtkészítés ABC-je
Óvártej - Könyvajánló
http://www.ovartej.hu/index.php?menu=7

Alexander Ettl – Sajtok világa. Vitalij Lvovics Begunov – Sajtok könyve. Juliet Harbutt - Sajtok. Sajtok nagy könyve. Dr. Molnár Andrea – dr. Molnár József - A sajtkészítés ABC-je.

Óvártej - Könyvajánló
Sajtok Enciklopédiája - Bookline.hu
http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=44909&type=22&_v=Harbutt_J ...

Nélkülözhetetlen útmutató a világ sajtjaihoz mire ügyeljünk a vásárláskor, hogyan tároljuk, készítsük el és főzzük a sajtokat. Több mint 100 ellenállhatatlan finom sajtos recept.

Sajtok Enciklopédiája - Bookline.hu
Könyvstart
http://www.konyvstart.hu/?q=sajt

Könyvstart - online könyvesboltok ajánlatai sajt témakörben.

Könyvstart
Sajtok könyve 200 recepttel
http://www.regikonyvek.hu/book.php?id=8774

regikonyvek.hu - Sajtok könyve 200 recepttel. Online rendelés.

Sajtok könyve 200 recepttel
Francia sajtok
http://www.konyv-konyvek.hu/francia_sajtok_busso_mario_vischi_carlo

A könyv negyven világhírű sajt felfedezésére kísér el minket, a roqueforttól a camembert-ig, a Beauforttól a Brocciuig, a Brie-től a Picodonig. A gyönyörű tájakat, falvakat és a tipikus francia sajtokat bemutató fotók segítségével hét útvonal mentén járjuk be Franciaországot egészen Korzikáig...

Francia sajtok
Hirdetések
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 27209