Sajtkészítők, sajtgyártók > Sajt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sajtkészítők, sajtgyártók > 13 weboldal. Kategória leírása: Sajtkészítők, sajtgyártók, ipari és házi sajtok.
Szponzorált linkek
Pannontej Zrt.
http://www.pannontej.hu/

A Pannontej Zrt. 1998. júliusában alakult, két tejipari vállalat, a Répcelaki Sajtgyár Rt. és a Zalatej Rt. összevonásával. A társaság fő profilja a sajtgyártás, tulajdonosa 95 %-ban a francia Bongrain S.A., mely Európa egyik legnagyobb, komoly hagyományokkal bíró sajtgyártó cége, s a világ 28 országában van jelen. A Pannontej Zrt. piacvezető márkái a Pannónia, a Medve, és a Karaván. A márkák számos díjjal büszkélkedhetnek, közülük a legkiemelkedőbb a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy elnyerése.

Pannontej Zrt.
Veszprémtej Zrt.
http://www.veszpremtej.hu/

A társaságnak két üzemében folyik ma termelés. A veszprémi üzemegységben a Bakony márkaernyő alá tartozó camemberteket, panírozott termékeket, napi termékeket (tej, tejtöl, kefir, joghurt plusz), és túrókrémeket, valamint a piacvezető Tihany Camembert családot gyártják. Keszthelyen pedig a Sajtroppancs termékcsalád, túrók, a körözöttek, és a vaj készül.

Veszprémtej Zrt.
Magyar sajt és tejtermék gyártók, kereskedők és importőrök
http://www.tejtermekgyartok.hu/

Magyar sajt és tejtermék gyártók kereskedők és importőrök adatbázisa. Hungarian Cheese and Dairy Products. Ungarische Käse und Milchprodukten. Oldalunkon Magyarország tejtermékgyártóit láthatja, nagyvállalatokat és kis családi gazdaságokat, melyek sajtjait, joghurtjait, naponként fogyasztott tejét, tejtermékeit már csomagolásukról, ízükről ismerik. A honlapon megismerhetők ezen tejtermékek szélesebb választéka. A Receptek menüpont alatt felhasználásukra javaslatokat találnak, hogy színesíthessék az étrendjükben való változatos elhelyezésüket.

Magyar sajt és tejtermék gyártók, kereskedők és importőrök
Cheezio
http://www.cheezio.hu/

Cheese, formaggio, fromage, käse, sajt... Fenséges szavak és ízek, elegáns csomagolás, harmónia. A sajtok szinte minden ételhez kapcsolhatóak; akár önálló fogásként, akár különféle italok fontos, kedvenc társaként, kiegészítőjeként is. A Cheezio Kft. által kínált friss, félkemény és kemény sajtok juh, kecske és tehéntejből készülnek, saját sajtmestereink receptúrái szerint, s ezek a baranyai régió sajátos ízvilágát képviselik. Termékeink a hétköznapi ételfogyasztáshoz, az ünnepi, továbbá az egyre divatosabb borturizmushoz is szorosan kapcsolódnak, a közeli nagy borvidékek - Villány, Siklós, Bóly, Pécs - Mecsek alja, Szekszárd -, a borutak, továbbá a kisebb hegyközségek pincészeteinek vonzáskörzetében. A Cheezio Kft. élelmiszergyártással, tejfeldolgozással, tejipari termékek, ezen belül is főleg sajt - kecske, juh és tehén - termékek előállításával foglalkozik.

Cheezio
Kézműves Bükki Sajt
http://www.bukkisajt.hu/

Eger és környéke, a Bükk térsége hasonló gasztronómiai értékekkel bír, mint Toszkána, Elzász vagy Provence, csak még némi időre és tanulásra van szükség ahhoz, hogy ezt meg is mutassuk magunknak és a világnak – mondja Sándor Tamás sajtkészítő mester.... 2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja minőségi természetes termékek előállítása a magyar sajtkultúra alapjainak megteremtésében való aktív részvétel, mely a múlt század elején állt felszálló pályára azonban az utóbbi évtizedekben szinte teljesen eltűnt. Ezzel a tevékenységünkkel gazdagodhat a magyar gasztronómia valamint étkezési szokásaink is változhatnak, ami az egészségünket szolgálja. Termékeink rendszeresen ellenőrzött hegyvidéki tehéntejből készülnek melyre a bükk-hegység északi mikro flórája, a karakteres egyedi íz világú legelők jellemzőek, melyek tökéletesen alkalmasak sajtkészítésre. Sándor Tamás, alapító

Kézműves Bükki Sajt
Kiss Házi Sajt Manufaktúra
http://www.kisshazisajt.hu/

Ifjúkorom kedvenc sajtja a parenyica volt, de ekkor még csak szlovák parenyicát lehetett kapni. Nem gondoltam ilyenkor még arra, hogy sajtokkal fogok foglalkozni, főleg a növénytermesztésben dolgoztam és rövid időre a vendéglátás világába is betekinthettem. A Gondviselés úgy hozta, hogy szüleim rendszerváltás után visszaadott birtokain gazdálkodtunk, kiegészítve az állattenyésztéssel. A tej csökkenő felvásárlási ára miatt egy idő után úgy döntöttem, magam dolgozom fel a tejet. Feleségemmel együtt itthon készítettük a sajtokat. Kiss Ferenc - 5516 Körösladány, Batthyány u. 27.

Kiss Házi Sajt Manufaktúra
Eru Hungária Sajtgyártó Kft.
http://www.eru.hu/

Az ERU Hungária a hagyományos Camping tömlõs és Mackó sajt minõségének fejlesztése mellett, új termékekkel is jelentkezett az évek során a hazai piacon, úgy mint pl. a Servitas vagy Flamenquito márkanevû sajtok, melyek a magyar sajtok ízvilágához nagyon hasonló holland recepturájú termékeket képviselik a cég portfoliójában. A folyamatos fejlesztések eredményeként a hagyományos régi termékek is megújultak, és megjelentek a hazai áruházak polcain a Camping márka szeletelt és kördoboz variációi is.

Eru Hungária Sajtgyártó Kft.
Óvártej Zrt.
http://www.ovartej.hu/

A több mint egy évszázados múltra visszatekintő óvári sajtgyártás története szorosan összefonódik az 1903-ban alapított Magyar Királyi Tejgazdasági Állomás, valamint a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet történetével.

Óvártej Zrt.
Szarvasi Mozzarella
http://www.szarvasimozzarella.hu/

Az olasz gasztronómia elkötelezett híveként több, mint egy évtizede dolgozom kollégáimmal a mozzarella és egyéb, tradicionálisan olasz típusú sajtok hazai gyártásán és mind szélesebb körben történő megismertetésén.

Szarvasi Mozzarella
Házisajt, az egészség forrása
http://www.hazisajt.hu/

Elindult weboldalunk, a hazisajt.hu, melyet ajánlunk minden kedves sajtfogyasztó barátunk részére. A mindenféle mesterséges adalékoktól mentes, "házi" körülmények között gyártott jó ízű és egészséges sajtjainkat ajánljuk kicsiknek és nagyoknak. Hortig Rezső és Bertók Zsuzsa családi gazdasága.

Házisajt, az egészség forrása
Magyar Sajtkészítők Kézműves Céhe
http://www.bukkisajt.hu/component/content/article/14/110.html

2009.julius 4-én Körösladányben megalakult a Magyar Sajtkészitők Kézműves Céhe, mely szervezet célja hazánk sajtkúltúrájának megalapozása. Többszintes szakmai képzési rendszer létrehozása, védjegy és speciális termékek eredetvédelme. Céljaink közt szerepel még a magyar gomolya védett termékké nyilvánitása. E törekvésekkel stabilizálódhat a mezőgazdaság tejtermelő ága, bővülhet gasztronómiánk minősége a fogyasztók folyamatosan hozzájuthatnak a céh által előállitott termékekhez pl: speciális sajtüzletekben.

Magyar Sajtkészítők Kézműves Céhe
Cserepes Sajtműhely - Kapuvár
http://cserpessajtmuhely.hu/

Válasszon a Cserpes Sajtműhely által készített termékek közü melyeket "lisztérzékenyek" is fogyaszthatják.

Cserepes Sajtműhely - Kapuvár
Nárcisz Birtok
http://www.asajt.hu/

Nárcisz Birtok Ökotermelés - Biogazdaság honlapja.

Nárcisz Birtok
Hirdetések
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 27209