Kecskesajt, juhsajt > Sajt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kecskesajt, juhsajt > 10 weboldal. Kategória leírása: Kecskesajt, juhsajt információk.

Tipp

Kecske, kecskesajt, kecsketenyésztés
http://kecske.wyw.hu

[Egyesületek, klubok, szervezetek][Események, programok] [Hírek, cikkek, érdekességek][Kecske betegségek] [Kecskefajták][Kecskehús][Kecskés ételek, receptek][Kecskés fórumok, blogok][Kecskés mesék, játék, vers][Kecskesajt] [Kecsketej, kecskefejés][Kecsketenyésztés][Kecsketúró] [Képek, videók][Külföldi oldalak][Magyar tenyésztők, kecskefarmok][Szakirodalom, könyvek][Vásárlás, kecske termékek]

Kecske, kecskesajt, kecsketenyésztés
Szponzorált linkek
Kecskesajt - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kecskesajt

Kecskesajt minden olyan sajt, ami kecsketejből készül. Nem sokkal azután, hogy a kecskét háziasították, már készítettek a pásztorok a tejéből sajtot, tartósítás végett. A kecsketejből hasonlóan készül a sajt, mint a tehéntejből.

Kecskesajt - Wikipédia
Bokri juhsajt
http://www.hiksz.hu/

Bokor község gyönyörű természeti környezetben, ipari üzemektől mentes területen, Nógrád megyében fekszik, ahol több, mint öt éves fejlesztés eredményeként működik a HIKSZ gazdasága.

Bokri juhsajt
Diós Tanya Mintaüzem
http://www.diostanya.hu/

Az uniós elvárásoknak teljes mértékben megfelelő kecskesajt gyártó üzemünket saját kecskenyájunk látja el jó minőségű, ellenőrzött kecsketejjel.

Diós Tanya Mintaüzem
Minden jó, ami kecskéből való
http://www.tejtermekgyartok.hu/index.php?content=cikkek/cikk

Kecsketej, kecskesajt, kecskehús. A kecske nemcsak haszonállat, hanem hasznos állat is. Teje gyógyító hatású, sajtját még a tejérzékenyek is ehetik, húsa zsírszegény, egészséges csemege.

Minden jó, ami kecskéből való
Pacsérvisnyei Kecsketanya
http://www.kecsketanya.hu/

A negyven hektáros terület Somogy megye déli részén, a Zselic erdeinek határán található. A tejet kézzel fejjük, és naponta dolgozzuk fel. Nem fölözzük le, a tej zsírtartalma az állatok természetes laktációs periódusától függ. Mesterséges adalékokat /nitrát, állományjavító, stb./ nem használunk. A sajtok természetes baktériumkultúrát, mikrobiális /nem állati eredetû/ oltót, tengerisót és nagyrészt saját termesztésű fűszereket tartalmaznak.

Pacsérvisnyei Kecsketanya
Napsajt
http://napsajt.hu/

Napsajt : Ezt eszi az összes pap, ráadásul minden nap! A kecskefarm itt van rögtön a világ végén. Azért is hiszünk a világvégében, mert ott lakunk. :) A farmot előzetes egyeztetéssel lehet látogatni, ahol lehetőség nyílik simogatni az állatokat vagy részt venni a mindenkori munkákban. Pl., legeltetés, trágyázás, almolás, fejés, bepillantás a sajt és joghurt készítésbe, kóstolás, stb. Vásárolni a helyszínen is lehet. Termékeinkkel a Magyarok Vásárán országszerte és Sashalmon a piacon lehet találkozni állandó jelleggel. Valamint, aki szeretne a világ végére jönni kedvenc csemegéjéért, szívesen látjuk.

Napsajt
Tündérmajor
http://www.hunservice.hu/

Tündérmajor - kecskefarm és kecskesajtüzem Gyűrűfű. Mintegy 100 anyakecskénk, 17 hektár gyepterületünk és napi 300 liter kapacitású tejfeldolgozó üzemünk van. Őstermelőként saját termelésű kecsketejet dolgozunk fel egyedi, különleges háztáji biotermékekké. Gyűrűfű, ahol élünk, ökofalu.

Tündérmajor
Karakteres remek: a kecskesajt
http://www.mindmegette.hu/karakteres-remek-a-kecskesajt-44231

Mióta a kecskét háziasították, ismerik a pásztorok a kecskesajtot. Bár nem a legolcsóbb sajt, érdemes kipróbálni, és félő, hogy aki kipróbálja, beleszeret, és erre fog gyűjteni minden hónapban.

Karakteres remek: a kecskesajt
Jakabsajt
http://jakabsajt.freeweb.hu/

kecskefarm, állattenyésztés, sajtkészítés, turisztika.

Jakabsajt
kecskesajt.com
http://kecskesajt.com/

Kecskesajt, ahogyan Ön szeretné, őstermelőtől. Lágysajt 3500Ft/kg Érlelt keménysajt 6000Ft/kg Érlelt füstöltsajt 7000Ft/kg 10kg feletti rendelésnél a házhozszállítás ingyenes.

kecskesajt.com
Hirdetések
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 27209