Kecskesajt, juhsajt > Sajt - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kecskesajt, juhsajt > 10 weboldal. Kategória leírása: Kecskesajt, juhsajt információk.

Tipp

Kecske, kecskesajt, kecsketenyésztés
Kecske, kecskesajt, kecsketenyésztés
http://kecske.wyw.hu

[Egyesületek, klubok, szervezetek][Események, programok] [Hírek, cikkek, érdekességek][Kecske betegségek] [Kecskefajták][Kecskehús][Kecskés ételek, receptek][Kecskés fórumok, blogok][Kecskés mesék, játék, vers][Kecskesajt] [Kecsketej, kecskefejés][Kecsketenyésztés][Kecsketúró] [Képek, videók][Külföldi oldalak][Magyar tenyésztők, kecskefarmok][Szakirodalom, könyvek][Vásárlás, kecske termékek]

kecske.wyw.hu

sajt.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kecskesajt - Wikipédia
Kecskesajt - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kecskesajt

Kecskesajt minden olyan sajt, ami kecsketejből készül. Nem sokkal azután, hogy a kecskét háziasították, már készítettek a pásztorok a tejéből sajtot, tartósítás végett. A kecsketejből hasonlóan készül a sajt, mint a tehéntejből.

hu.wikipedia.org
Bokri juhsajt
Bokri juhsajt
http://www.hiksz.hu/

Bokor község gyönyörű természeti környezetben, ipari üzemektől mentes területen, Nógrád megyében fekszik, ahol több, mint öt éves fejlesztés eredményeként működik a HIKSZ gazdasága.

www.hiksz.hu
Diós Tanya Mintaüzem
Diós Tanya Mintaüzem
http://www.diostanya.hu/

Az uniós elvárásoknak teljes mértékben megfelelő kecskesajt gyártó üzemünket saját kecskenyájunk látja el jó minőségű, ellenőrzött kecsketejjel.

www.diostanya.hu
Minden jó, ami kecskéből való
Minden jó, ami kecskéből való
http://www.tejtermekgyartok.hu/index.php?content=cikkek/cikk

Kecsketej, kecskesajt, kecskehús. A kecske nemcsak haszonállat, hanem hasznos állat is. Teje gyógyító hatású, sajtját még a tejérzékenyek is ehetik, húsa zsírszegény, egészséges csemege.

www.tejtermekgyartok.hu
Pacsérvisnyei Kecsketanya
Pacsérvisnyei Kecsketanya
http://www.kecsketanya.hu/

A negyven hektáros terület Somogy megye déli részén, a Zselic erdeinek határán található. A tejet kézzel fejjük, és naponta dolgozzuk fel. Nem fölözzük le, a tej zsírtartalma az állatok természetes laktációs periódusától függ. Mesterséges adalékokat /nitrát, állományjavító, stb./ nem használunk. A sajtok természetes baktériumkultúrát, mikrobiális /nem állati eredetû/ oltót, tengerisót és nagyrészt saját termesztésű fűszereket tartalmaznak.

www.kecsketanya.hu
Napsajt
Napsajt
http://napsajt.hu/

Napsajt : Ezt eszi az összes pap, ráadásul minden nap! A kecskefarm itt van rögtön a világ végén. Azért is hiszünk a világvégében, mert ott lakunk. :) A farmot előzetes egyeztetéssel lehet látogatni, ahol lehetőség nyílik simogatni az állatokat vagy részt venni a mindenkori munkákban. Pl., legeltetés, trágyázás, almolás, fejés, bepillantás a sajt és joghurt készítésbe, kóstolás, stb. Vásárolni a helyszínen is lehet. Termékeinkkel a Magyarok Vásárán országszerte és Sashalmon a piacon lehet találkozni állandó jelleggel. Valamint, aki szeretne a világ végére jönni kedvenc csemegéjéért, szívesen látjuk.

napsajt.hu
Tündérmajor
Tündérmajor
http://www.hunservice.hu/

Tündérmajor - kecskefarm és kecskesajtüzem Gyűrűfű. Mintegy 100 anyakecskénk, 17 hektár gyepterületünk és napi 300 liter kapacitású tejfeldolgozó üzemünk van. Őstermelőként saját termelésű kecsketejet dolgozunk fel egyedi, különleges háztáji biotermékekké. Gyűrűfű, ahol élünk, ökofalu.

www.hunservice.hu
Karakteres remek: a kecskesajt
Karakteres remek: a kecskesajt
http://www.mindmegette.hu/karakteres-remek-a-kecskesajt-44231

Mióta a kecskét háziasították, ismerik a pásztorok a kecskesajtot. Bár nem a legolcsóbb sajt, érdemes kipróbálni, és félő, hogy aki kipróbálja, beleszeret, és erre fog gyűjteni minden hónapban.

www.mindmegette.hu
Jakabsajt
Jakabsajt
http://jakabsajt.freeweb.hu/

kecskefarm, állattenyésztés, sajtkészítés, turisztika.

jakabsajt.freeweb.hu
kecskesajt.com
kecskesajt.com
http://kecskesajt.com/

Kecskesajt, ahogyan Ön szeretné, őstermelőtől. Lágysajt 3500Ft/kg Érlelt keménysajt 6000Ft/kg Érlelt füstöltsajt 7000Ft/kg 10kg feletti rendelésnél a házhozszállítás ingyenes.

kecskesajt.com
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 26973