Programok, események > Sajt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Programok, események > 5 weboldal. Kategória leírása: Sajt programok, események, fesztiválok, kiállítások, sajtkostolók, bor- és sajtturizmus.
Szponzorált linkek
Sajtkóstoló a "Házisajt tanyán" egész évben
http://www.hazisajt.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=32

Ajánljuk baráti társaságok, családok, cégek számára vidéki sajtkóstolónkat, ahol a készítés helyszínén, vagy akár külső helyszínen bemutatjuk tanyánkon készült, adalékanyag és különféle mesterséges tartósítószer mentes sajtjainkat. Egész évben lehetőség van előzetes bejelentkezés után az általunk készített sajtokat megkóstolni és vásárolni belőle. Várjuk Önt szerettettel tanyánkon! Hortig Rezső és Bertók Zsuzsa házisajt termelők. Alsólajos 187. Lajosmizse, Bács-Kiskun, 6050

Sajtkóstoló a "Házisajt tanyán" egész évben
utazzitthon - Valiskó Kecskefarm - Nagyréde
http://www.utazzitthon.hu/nagyrede_valisko_kecskefarm.html

Nagyréde határában, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található a kecsketenyésztő gazdaság, mely működését 1997-ben kezdte meg. Programok: - Sajtkóstolás gyerekeknek (10-50 fő): biogazdálkodás bemutatása; 5 féle, ízesített sajtkóstolás - Felnőtteknek (10-30 fő): biogazdálkodás bemutatása; 5 féle, ízesített sajtkóstolás - Kemencés program: kemencében sült gidahús, gazdaasszony sajtkínálata pirosra sült cipóval, bor a házigazda ajánlásával A programokhoz külön megrendelésre magyar népzenét biztosítanak. Rendezvényekre különböző ízesítésű, egyedi sajtrendelés. A vendégszerető háziak várnak minden érdeklődőt, eredeti falusi környezetben. Előzetes bejelentkezés, idő- és programegyeztetés szükséges.

utazzitthon - Valiskó Kecskefarm - Nagyréde
Hasznos tippek sajtkóstoláshoz
http://www.gasztrotipp.hu/2009/11/a-sajtkostolas/

A sajt nemcsak alapanyag, a sajt önmagában is kulináris élmény, ha odafigyelve és bizonyos szempontokat figyelembe véve kóstoljuk. Lássuk, mire kell figyelni egy sajtkóstolás során!

Hasznos tippek sajtkóstoláshoz
Osztálykirándulás a Zsendice Sajtudvarba
http://zsendicesajtudvar.hupont.hu/14/osztalykirandulas

Szeretettel és tartalmas programokkal várom az osztályokat a kicsiktől a nagyokig. A szállást a simonfai kulcsosházak biztosítják. Az iskolások betekintést nyerhetnek egy kisgazdaság működésébe, megismerkedhetnek a sajtudvar, illetve a kecsketanya állataival, a sajtkészítés rejtelmeivel, és a zselici táj szépségeivel. A gyerekek szórakoztató programjaiban a környezeti nevelés is fontos szerepet kap. A napi barangolások után közös sütés-főzéssel teszünk méltó pontot a nap végére, mellyet rendszerint nagyon szoktak élvezni mind a gyerekek, mind a felnőttek. Azok az osztályok, melyek itt töltötték az osztálykirándulást elégedetten, és valami többel távoztak Simonfáról.

Osztálykirándulás a Zsendice Sajtudvarba
Zsendice Sajtudvar - Látnivalók, programok
http://szarvasfarm.ke.hu/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=121

Kecsketejtől az ordáig - hogyan lesz a legelőfűből élelmiszer A kecsketartás, a fejés, a hagyományos sajtkészítés tradicionális, régi eszközökkel történő bemutatása kecskesajt-kóstolóval. A program időtartama kb.2 óra. A sajtudvarban folyamatosan megvásárolható többféle ízesítésű félkemény zsíros kecskesajtok: natúr, füstölt natúr, fokhagymás, füstölt-fokhagymás, kapros-fokhagymás, snidlinges, paprikás és medvehagymás. Zsendice Sajtudvar - Simonfai kecskefarm.

Zsendice Sajtudvar - Látnivalók, programok
Hirdetések
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 27209