Spanyol sajtok > Sajt - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Spanyol sajtok > 2 weboldal. Kategória leírása: Spanyol sajtok, sajtféleségek, kereskedők, információk.

sajt.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

manchego juh sajt
manchego juh sajt
http://www.spanyolportal.hu/index.php/gasztronomia/143-gasztronomia2html

Sok-sok jellegzetes spanyol finomság létezik, ami nem hiányozhat sem a tapas bárok kínálatából, sem a spanyolok saját éléskamrájából. Ilyen például az olivabogyó (zöld, fekete, sima, töltött változat), az ibériai sonka (jamón ibérico), olivaolajak és nem utolsósorban a sajt, azaz a queso. A Manchego sajt készülhet nyers juhtejbõl vagy pasztőrizáltból, az érlelés időtartamának hosszától függően pedig két típust különböztetnek meg

www.spanyolportal.hu
Queso manchego, !ay qué rico!
Queso manchego, !ay qué rico!
http://www.nagyutazas.hu/magyar/magazin/article.php?id=2585

Sok-sok jellegzetes spanyol finomság létezik, ami nem hiányozhat se a tapas bárok kínálatából, se a spanyolok saját éléskamrájából. Ilyen például az olivabogyó (zöld, fekete, sima, töltött változat), az ibériai sonka (jamón ibérico), oliva olajak és nem utolsósorban a sajt, azaz a queso. A spanyol sajtválaszték rendkívül gazdag (több, mint 100 fajta sajt létezik) de az egyik leghíresebb és legkedveltebb változat a Queso Manchego, mely vezetéknevét arról a régióról kapta, ahol készítik, azaz La Mancha-ról.

www.nagyutazas.hu
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 26973