Spanyol sajtok > Sajt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Spanyol sajtok > 2 weboldal. Kategória leírása: Spanyol sajtok, sajtféleségek, kereskedők, információk.
Szponzorált linkek
manchego juh sajt
http://www.spanyolportal.hu/index.php/gasztronomia/143-gasztronomia2html

Sok-sok jellegzetes spanyol finomság létezik, ami nem hiányozhat sem a tapas bárok kínálatából, sem a spanyolok saját éléskamrájából. Ilyen például az olivabogyó (zöld, fekete, sima, töltött változat), az ibériai sonka (jamón ibérico), olivaolajak és nem utolsósorban a sajt, azaz a queso. A Manchego sajt készülhet nyers juhtejbõl vagy pasztőrizáltból, az érlelés időtartamának hosszától függően pedig két típust különböztetnek meg

manchego juh sajt
Queso manchego, !ay qué rico!
http://www.nagyutazas.hu/magyar/magazin/article.php?id=2585

Sok-sok jellegzetes spanyol finomság létezik, ami nem hiányozhat se a tapas bárok kínálatából, se a spanyolok saját éléskamrájából. Ilyen például az olivabogyó (zöld, fekete, sima, töltött változat), az ibériai sonka (jamón ibérico), oliva olajak és nem utolsósorban a sajt, azaz a queso. A spanyol sajtválaszték rendkívül gazdag (több, mint 100 fajta sajt létezik) de az egyik leghíresebb és legkedveltebb változat a Queso Manchego, mely vezetéknevét arról a régióról kapta, ahol készítik, azaz La Mancha-ról.

Queso manchego, !ay qué rico!
Hirdetések
Oldal leírása
sajt.wyw.hu: Sajt katalógus - sajtok és bor, sajtkészítés, receptek, Magyar, Francia, Olasz, Spanyol sajtok, sajtos receptek, sajtkészítők, sajtreceptek. Rántott, füstölt, házi sajt.
Gyűjteményünkben 189 válogatott sajt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 189 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 27209